Goblini doživeli saobraćajnu nesreću!

Izvor: Mondo, 22.Sep.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini doživeli saobraćajnu nesreću!

Članovi benda Goblini povređeni u saobraćajnom udesu koji se dogodio na Zlatiboru

Foto: Mondo/Goran Sivački

  Članovi kultnog benda Goblini doživeli su saobraćajnu nesreću u četvrtak veče na Zlatiboru, piše na zvaničnoj Facebook stranici grupe.

U pitanju su gitaristi Alen Jovanović i Leo Pilipović, i obojica su van životne opasnosti.

Goblini su saopštili da se usred nesreće koncerti u Bačkoj Palanci i Beogradu otkazuju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Saopštenje prenosimo u celosti:

"Dragi prijatelji, Alen i Leo su sinoć imali saobraćajnu nesreću na Zlatiboru i usled zadobijenih povreda nisu u mogućnosti da sviraju predstojeće koncerte. Obojica su van životne opasnosti. Hvala svim prijateljima koji su nam pomogli u ovoj situaciji koja nas je zadesila. Koncerti u Bačkoj Palanci i Beogradu se otkazuju. Novac od karata će biti vraćen. Više informacija o tome sledi uskoro".

Bend je trebalo da održi koncert u bašti KST-a, sutra, 24. septembra, tačno godinu dana od povratničke svirke.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Članovi grupe Goblini povređeni u saobraćajnoj nesreći!

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2017

Članovi benda Goblini u četvrtak uveče doživeli su saobraćajnu nesreću, te su zbog zadobijenih povreda morali da odlože zakazan nastup koji su imali...Alen Jovanović i Leo Pilipović su doživeli nesreću na Zlatiboru, ali na sreću prošli su bez povreda opasnih po život. Goblini su saopštili...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.