Izvor: BalkanRock.com, 06.Maj.2021, 08:00

Gitarista Ronnie Wood vodio borbu sa kancerom tokom karantina

Gitarista legendarne grupe The Rolling Stenes, Ronnie Wood, otkrio je da se, za vreme karantina, borio  sa malignim ćelijama kancera. Naime, Woodu je dijagnostifikovan kancer pluća 2017 godine, sa kojim se uspešno izborio 2018. godine, nakon uspešne operacije, kada su rezultati pokazali da nema preostalih malignih ćelija u telu. Međutim, muzičaru je tokom protekle gotine, […] The post Gitarista Ronnie Wood vodio borbu sa kancerom tokom karantina first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Frank Carter & The Rattlesnakes i Joe Talbot objavili zajednički singl

Izvor: BalkanRock.com, 07.Maj.2021, 07:35

Frank Carter & The Rattlesnakes objavili su video za novu pesmu “My Town”, a kao gost pojavljuje se frontmen britanske grupe IDLES, Joe Talbot. Ovo je prvi materijal za Cartera i ekipu još od albuma “End of Suffering” iz maja 2019. godine. Novi singl producirao je gitarista Dean Richardson,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.