Izvor: BalkanRock.com, 17.Okt.2023, 08:18

Giant Sand u novembru u Beogradu

Gant Sand su jedan od najčuvenijih američkih alternativnih rok sastava iz generacije koja je stvorila taj zvuk i pogled na svet, osamdesetih godina prošlog veka. U organizaciji Doma omladine, skoro tačno u dan kad su pre osam godina prvi put nastupili u Beogradu na svojoj oproštajnoj turneji, imaćemo priliku da ih ekskluzivno vidimo još jednom, […] The post Giant Sand u novembru u Beogradu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Pain krajem novembra u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Okt.2023

Grupa Pain vraća se nakon šest godina u prestonicu – poznati po energičnim nastupima, PAIN najavljuju svoju dugoočekivanu „I AM“ turneju. Pripremite se za čistu energiju i intezivno iskustvo na njihovim koncertima i ne propustite priliku da ih vidite 23 novembra u klubu Zappa Baza! „Započeli...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.