George Clinton na Exit-u

Izvor: Studnel.com, 22.Maj.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

George Clinton na Exit-u

Dr Frankenštajn, kako nazivaju ovog slavnog muzičara, otpevaće neke od najpoznatijih hitova fank muzike, kao što je Atomic dog. Clinton je sarađivao sa mnogim poznatim imenima, kao što su Jaz Z, 50 Cent, Kendrick Lamar, Ice Cube i drugi. Mnogi muzičari poput Prince i Red Hot Chili Peppers, navode da im je Clinton bio inspiracija. Doktor fank muzike i R'n'B muzike imao je i veliki uticaj na razvoj hip-hop muzike, koja je proslavila Snoop Dogg-a. Uticaj na velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << imena današnje muzike ovaj legendarni pevač imao je i preko svojih nastupa uživo, od kojih se The Mothership Connection, koncert iz 1976. godine našao na DVD-u.

Jednodnevne ulaznice za festivalske dane moći će da se nabave po promotivnim cenama. Specijalne cene ulaznice biće 1990 dinara za četvrtak, petak i subotu, dok će za nedelju one koštati 2490 dinara i biće ograničene. Nakon isteka ograničene količine jednodnevnih ulaznica njihova cena biće viša, a ukoliko se ne prodaju do festivala, njihova cena će od 7. jula do 10. jula biti znatno viša.

george clintonexitexit festivalexit festival 2016koncert

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.