Garbage objavili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jul.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garbage objavili novu pesmu

Alternativni rok bend Garbage objavio je pesmu “No Horses“.

Bend je objavio pesmu kako bi proslavio početak turneje sa rok bendom Blondie.

Članovi benda Garbage su objasnili da je ova pesma prvobitno bila improvizacija sa  malo muzike, ali sa puno čudnih zvukova i Shirley Manson je preko toga pevala odličan tekst.

“Ova pesma nije tipična za Garbage. Prošle godine sam prolazila kroz ruralne delove Škotske i gledala u polja na kojima su konji. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Mislila sam o tome kako bi bilo da nam nisu potrebni kao što su nam nekad bili potrebni. Kada više nisu sposobni da rade šta će se desiti sa tim konjima? Tako da ova pesma je slika budućnosti gde vlasti uništavaju sve što ne proizvodi velike količine novca”, objasnila je pevačica.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.