Galija sutra u Nišu

Izvor: Mondo, 07.Mar.2013, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galija sutra u Nišu

Popularni niški bend održaće koncert 8. marta sa početkom od 20 sati u dvorani Čair.

"Galija će uglavnom izvesti balade i pesme koje su proslavile bend tokom 37 godina postojanja", najavljuju organizatori.

Ulaznica po staroj ceni od samo 600 dinara ima još na prodajnim mestima u Nišu i ostalim gradovima, ali organizatori pozivaju ljubitelje Galije da požure, jer će se poslednji kontigent ulaznica prodavati na ulazu u dvoranu Čair pred početak koncerta od 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sati za 800 dinara.

Ulaznice za koncert se još mogu naći na prodajnim mestima.



(MONDO, foto: Ivan Grlić)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Galija" sutra u niškom "Čairu"

Izvor: JužneVesti.com, 07.Mar.2013

Dan pre velikog osmomartovskog koncerta niške "Galije" u hali "Čair", na prodajnim mestima ima još ulaznica po ceni od 600 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...

Galija nastupa sutra u Čairu

Izvor: Studnel.com, 07.Mar.2013

Rok grupa Galija održaće veliki koncert sutra sa početkom u 20 časova u dvorani sportova „Čair“ u Nišu. Na koncertu će izvoditi uglavnom balade i pesme koje su proslavile bend tokom 37 godina postojanja, naveo je Nenad Milosavljević, frontmen ove poznate niške grupe.. Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.