Izvor: Muzika.co, 07.Okt.2014, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASTONBURY 2015. ZA 25 MINUTA PRODATO 120000 ULAZNICA

Za samo 25 minuta prodate su sve ulaznice za poznati festival Glastonbury koji se svake godine održava u Engleskoj, iako izvođači još nisu poznati.
Glastonbury festival se održava još od 1970. godine u engleskoj grofoviji Somerset u blizini sela Pilton, mističnoj oblasti gde su navodno pronađeni posmrtni ostaci legendarnog kralja Artura.
Prošle nedelje u pretprodaju je pušteno prvih 15000 karata, a ove nedelje i svih preostalih 120000 ulaznica koje su rasprodane u >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << roku od svega 25 minuta. Ulaznice su stajale 225 funti (oko 290 eura).
Imena izvođača za Glastonbury festival 2015. još nisu poznata, ali se kao neki od mogućih učesnika pominju Queen i Fleetwood Mac.
Začetnik ovog festivala bio je lokalni farmer Michael Elvis koji je sa nekoliko prijatelja organizovao prvi koncert na ovom prostoru 1970. godine, a danas je Glastonbury festival jedan od najvećih kulturnih događaja u Britaniji.
 
 
www.glastonburyfestivals.co.uk

Nastavak na Muzika.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.