Future Islands objavio video spot za “Ran”

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2017, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Future Islands objavio video spot za “Ran”

Trio iz Baltimora Future Islands objavio je video spot za singl “Ran” koji najavljuje njihov peti studijski album “The Far Field”. Njegov izlazak očekuje se 7. aprila ove godine.

Kameru i režiju novog video spota radio je Albert Birney, dok je kao producent potpisan Marnie Ellen Hertzler

“The Far Field” se nadovezuje na izuzetno uspešni album “Singles” iz 2014. godine, i donosi 12 novih ljubavnih pesama. Ovo će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prvi album benda na kojem je bubnjeve uživo odsvirao Micheal Lowry, koji im se pridružio pred izvođenje pesme “Seasons (Waiting on You)” u emisiji Late Night with David Letterman. Debbie Harry, iz sastava Blondie, gostuje u duetu “Shadows”, pretposlednjem singlu sa novog albuma.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Fitnes ima novi spot i koncert za vikend

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2017

Kragujevački sastav Fitnes je objavio novi video spot kojim najavljuje novi album koji će se pojaviti u maju ove godine u izdanju novosadskog Studentskog Kulturnog Centra...Singl “Idemo negde, idemo kući” će se naći na ovom albumu koji i nosi naziv po ovoj numeri. Video rad za ovu numeru je...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.