Full Line – „Na Licu Mesta“

Izvor: SerbianUnderground.com, 24.Jan.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Full Line – „Na Licu Mesta“

Full Line, grupa koju čine Ivan Shterleman (3man) i Miloš Atanacković (Atan), vam predstavlja album prvenac pod imenom 'Na Licu Mesta'.

Album je prvobitno trebao da izađe mnogo ranije, s' toga se na njemu nalaze i neke starije pesme koje su ponovo smixane radi bolje atmosfere i koje sad predstavljaju jednu kompaktnu celinu zbog koje će te nakon slušanja, poželeti da imate i originalano CD izdanje na svojoj polici. Ovo izdanje meša klasični old school rap zvuk sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << reggae, jazz i pop-rock elementima, a sve se to na kraju spaja u jedan veoma moderan i svež zvuk. Od gostiju na albumu se nalaze Škabo, Fox, Shea, Midi Gox (gitara) i Sandra Stanić kao prateći vokal. Dizajn cover-a je radio Markiz.
Album možete naručiti preko facebook profila Miloš Atanacković i Ivan Shterleman a takođe se možete učlaniti u FullLine grupu pa tu ostaviti svoje podatke.
Preslušajte album na youtube-u.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.