Fujiya & Miyagi u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 05.Okt.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fujiya & Miyagi u Elektropioniru

Fujiya & Miyagi, jedan od najcenjenijih sastava koji dolaze iz Engleske, nastupaće u četvrtak, 2. novembra u beogradskom Elektropioniru.

Uspeh koji je ovaj bend postigao može se pripisati njihovoj jedinstvenosti miksa melodija i ritma, kombinacije krautrocka, elektronske muzike, elektro-popa i post-punk disko zvuka, od kog ne odustaju zadnjih petnaestak godina.

U Beogradu, bend će promovisati svoj šesti studijski album, pod nazivom Fujiya & Miyagi, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << objavljen u aprilu, a koji spaja prethodno objavljena tri EP izdanja u jednu savršenu celinu. Članovi benda su Stiv Luis aka Fujiya i Dejvid Best aka Miyagi. Uz njih, na turneju ide i ritam sekcija Mat Hejnsbi i Li Adams.

Kao podrška bendu, nastupaće RIB, koji je svoju karijeru započeo kao SIZ, a ime promenio krajem 2014. godine. Snimili su dva albuma, a ono što će publika moći da čuje je sjajna kombinacija gitara, bubnja, vokala i trube.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, Gigs Tix-a, DD Tickets-a, ali i u Zaokretu i kafiću Sikarica. U startu, ulaznice se kreću po promo ceni od 1000 dinara, dok će regularna karta iznositi 1200 dinara. Koncert kreće od 21 čas.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.