Izvor: BalkanRock.com, 26.Okt.2021, 11:40

Five Finger Death Punch narednog leta u Srbiji

Jedan od trenutno najpopularnijih hevi metal bendova u svetu Five Finger Death Punch po prvi put u svojoj karijeri održaće koncert u Beogradu 2. jula 2022. godine na stadionu Tašmajdan. Beograd je jedini grad u regionu gde će FFDP nastupiti u okviru nove evropske turneje, koja uključuje festivale i arene 19 gradova u 16 zemalja širom […] The post Five Finger Death Punch narednog leta u Srbiji first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Goatmare & the Hellspades uživo u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Okt.2021, 09:25

Pančevački horor pank bend Goatmare & the Hellspades održaće svoj najveći koncert do sada u beogradskom Subbeernom Centru u subotu 30.oktobra. Jedinstvena pojava na reginalnoj sceni, pozivaju sve da zajedno s njima dočekuju Halloween u Cetinjskoj, a najmaštovitija i ,,najkrvavija“ maska...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.