Izvor: BalkanRock.com, 14.Nov.2023, 09:08

Film „Yu Grupa – Trenutak sna“ kreće u redovnu bioskopsku distribuciju

Zvaničan početak distribucije biće označen svečanom projekcijom u Dvorani Kulturnog centra Beograda (DKC) u sredu, 15. novembra sa početkom u 20 časova, uz prisustvo ekipe filma, članova benda, njihovih gostiju, savremenika i poštovalaca, a biće praćen serijom razgovora sa publikom u DKC.  Nakon svečane projekcije u razgovoru sa ekipom filma i članovima benda učestvovaće i Zoran Kostić […] The post Film „Yu Grupa – Trenutak sna“ kreće u redovnu bioskopsku distribuciju first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Yu grupa – Trenutak sna

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Nov.2023

U sredu, 15. novembra 2023. od 20.00, u Dvorani KCB biće upriličena premijera filma „Yu grupa – Trenutak sna“ reditelja Darka Lungulova. Posle projekcije sa publikom će razgovarati članovi Yu grupe Žika i Dragi Jelić, kao i Lungulov i Cane Kostić. Gost-sagovornik u četvrtak, 16. novembra,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.