Izvor: BalkanRock.com, 09.Apr.2024, 06:16

Figurative Theatre se vraća sa novim singlom, najavom za nadolazeći album

Balkanrock.com Balkanrock.com Figurative Theatre se vraća sa novim singlom, najavom za nadolazeći album Figurative Theatre se vraća sa novim singlom, najavom za nadolazeći album 09/04/2024 Niški dadawave bend, Figurative Theatre, ponovo osvaja srca svoje publike objavom novog singla nakon dugogodišnje pauze. Poznat po svom eksperimentalnom pristupu, bend predstavlja pesmu koja najavljuje novi album, a posvećena je srpskoj verziji fanzina „Smrt svetu“, koja ove godine proslavlja desetu godinu postojanja. Ova numera vodi na muzičko putovanje koje nije za svakoga ali odiše […] Pročitajte ceo tekst Figurative Theatre se vraća sa novim singlom, najavom za nadolazeći album originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Marina Perazić i Denis&Denis na pozornici Bedem festa u Nikšiću!

Izvor: BalkanRock.com, 09.Apr.2024

Balkanrock.com Balkanrock.com Marina Perazić i Denis&Denis na pozornici Bedem festa u Nikšiću! Marina Perazić i Denis&Denis na pozornici Bedem festa u Nikšiću! 09/04/2024 Nova imena ovogodišnjeg Bedem festa su Marina Perazić i Denis&Denis. Do sada objavljena imena su Artan Lili...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.