Eyesburn objavili novi singl

Izvor: SvetGitara.com, 05.Jun.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eyesburn objavili novi singl

Beogradski bend Eyesburn je objavio novi singl pod nazivom „Dream is over“.

„Dream is Over“ je pesma kojom Eyesburn započinju novo poglavlje – muzički vraćajući se u okvir četvoročlanog hard/stoner/reggae rock benda, ali sa dvadesetogodišnjim iskustvom iza sebe!

„Tekstualno, pesma je ohrabrenje posrnulima koji skupljaju snagu i vraćaju se u životne tokove jači nego što su bili pre posrnuća. U rečima pesme se mogu naći svi koji bez obzira na poteškoće >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << nalaze smisao u životu“, objašnjava Nemanja Kojić Coyote.

Bend već uveliko radi na novom albumu, a „Dream is over“ je jedan od tzv. pilot singlova za novo diskografsko ostvarenje koje se sa nestrpljenjem iščekuje.

Poslušajte pesmu „Dream is over“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.