Eva Longorija dodeljuje MTV nagrade

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija dodeljuje MTV nagrade

Dodela MTV EMA 2010 nagrada, koju će voditi glumica Eva Longoria, prenosiće se uživo iz madridske dvorane Caja Magica u nedelju, 7. novembra. Red Carpet Live Show počinje u 20h, dok spektakularna ceremonija dodele nagrada počinje u 21h.

Impresivan spisak izvođača koji će nastupiti 7. novembra u Madridu obećava nezaboravan provod. Na dodeli nastupiti Rihanna, B.o.B. i Hailey Williams koji će uživo izvesti svoj mega hit „Airplanes“, Miley Cyrus, Shakira, King Of >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Leon, Linkin Parka, Katy Perry, Kid Rock, Plan B i Kesha.

Teenage pop zvezda Justi Bieber biće voditelj programa na digitalnim medijima, odnosno pratitiće uživo, komentarisaće i tweet-ovaće dešavanja na EMA na mtvema.com.

Međunarodni fenomen Snooki (Nicole Polizzi) iz serije Jersey Shore pridružiće se svom kolegi iz serije, Pauly D-ju, na bini u Madridu. Prekrasna glumica iz serije True Blood, Evan Rachel Wood, takođe će uručiti nagradu na dodeli MTV EMA 2010., zajedno sa Emily Osmet, Dudesons-ima I Jonny Knoxville-om.

Voditelji sa Crvenog tepiha biće VJ s američkog MTV-ja, Tim Kash i Alice Levine, dok će posebni gost-prezenter Jared Leto i 30 Seconds To Mars održat će ekskluzivni nastup.

Ove godine će MTV prvi put dodeliti nagradu Global Icon (Globalna ikona). Američke rok legende, grupa Bon Jovi, imaće čast da ponesu ovu vrednu titulu.

Lady Gaga, Katy Perry i Rihanna se bore rame uz rame u kategorijama za Najboljeg pop izvođača, Najbolju pevačicu i Najbolju pesmu, dok Gaga takođe slavi u kategoriji Najbolji nastup uživo, a Katy Perry se kandiduje za Najbolji World Stage nastup.

Na listi nominacija može se videti i da je Eminem zacementirao svoj ponovo stečeni status hip-hop kralja s četiri nominacije, uključujući one za Najbolju pesmu, Najboljeg pevača i Najbolji spot za njegovu fantastičnu saradnju sa Rihannom u “Love the Way You Lie”.

Muse, 30 Seconds to Mars, Linkin Park, Kings of Leon i Ozzy Osbourne se takmiče u kategoriji Best Rock, dok su pop fenomen Justin Bieber, Ke$ha, B.o.B, Plan B i Jason Derulo u trci za najboljeg novog izvođača.

Ovogodišnji dobitnik nagrade za najboljeg regionolnog izvođača u 2010. godini, odnosno Best Adria Act, Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, našao se u trci za nagradu Best European Act, zajedno sa drugih 20 regionalnih pobednika. Marko se takmiči rame uz rame sa svetskim i regionalnim zvezdama kao što su Inna, Marina and the Diamonds, Dima Bilan, Sakis Rouvas, Enrique Iglesias i Swedish House Mafia.

MTV će 4. novembra objaviti spisak od 5 izvođača sa najviše glasova dok će pobednik u kategorjiji Best European Act biti proglašen 7. novembra na spektakularnoj dodeli MTV EMA.

Poznat kao jedan od najprestižnijih muzičkih događaja, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Madridu, Španija. Ovo je drugi put u 17-godišnjoj istoriji ove nagrade da je Španija domaćin; prvi put je to bilo u Barseloni 2002. Madridska dodela nagrada MTV EMA 2010. će se održati u nedelju, 7. novembra 2010. u 21h.

Reprizu dodele možete da pogledate:

Ponedeljak u 20h

Utorak u 12h

Sreda u 16h

Četvrtak u 12h i 22h

Petak u 18h

Vikend od 12:20

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.