Emina Jahović i Bojan Marović premijerno izvode nove singlove na Radijskom festivalu

Izvor: S media, 13.Maj.2010, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović i Bojan Marović premijerno izvode nove singlove na Radijskom festivalu

Radijski festival u organizaciji Radija S, ove godine donosi mnogo iznenadjenja. Posle više od dva meseca emitovanja pesama učesnika, na više od 50 radio stanica, hitovi pronalaze svoje mesto.

Međutim, Radijski festival će ove godine osim kompozicija učesnika plasirati još hitova koji će prvi put, premijerno, odjeknuti u Vrnjačkoj banji od 21. do 23. maja kada se ovaj prestižni festival i održava. Naime, premijerno u Srbiji, duet pod nazivom "Ima nade" otpevaće proslavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Željko Samardžić i hrvatska pevačica Jelena Rozga 22. maja. Mladi crnogorski izvođač Bojan Marović je odlučio da svoj rođenadan provede upravo u Vrnjačkoj banji a da svojoj publici premijerno otpeva svoj novi singl pod nazivom "Svaki korak tvoj".

Popularna i atraktivna pevačica Emina Jahović je na prošlom Radijskom festivalu zajedno sa Sašom Kovačevićem premijerno otpevala hit pesmu "Još ti se nadam". Ponesena velikim uspehom iz Vrnjačke banje 2008. godine, priliku da ponovo premijerno izvede novu pesmu, iskoristiće upravo na Radijskom festivalu 23. maja.

Pored pomenutih izvođača koji će nastupiti ove godine na Radijskom festivalu, publika u Vrnjačkoj banji će imati prilike i da čuje Harija Varešanovića koji će održati mini koncert, Jelenu Tomašević, Tanju Banjanin, Milenu Vučić, Vlatka Ilijevskog prošlogodišnjeg pobednika makedonskog radijskog festivala i mnogi drugi. U prijateljsku posetu Radiju S , na Radijskom festivalu, specijalni gost će biti i zvezda hrvatske muzičke scene Tony Cetinski, koji neće pesmama obradovati publiku već će ovo vreme iskoristiti za odmor.

Ovaj festival se inače, još može pohvaliti i fantastičnom i velikom broju autora pesama na jednom festivalu: Aleksandra Milutinović, Sergej Ćetković, Marina Tucaković,Dušan Alagić, Leontina, Željko Vasić, Bane Opačić i mnogi drugi, a sudeći po izvođačima i ovim sjajnim autorima, ovo će izgleda biti najbolji Radijski festival do sada.

Radijski festival - "Revija muzike" ! Izvor: S media

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Emina Jahović i Bojan Marović izvode nove singlove na Radijskom festivalu

Izvor: Svet, 13.Maj.2010

"Radijski festival" ove godine doneće mnoga iznenađenja, pa će tako osim kompozicija učesnika plasirati i hitove koji će prvi put, premijerno, odjeknuti u Vrnjačkoj banji u vreme trajanja festivala od 21. do 23. maja. Naime, premijerno u Srbiji, duet pod nazivom "Ima nade" otpevaće Željko Samardžić...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.