Izvor: BalkanRock.com, 01.Avg.2014, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eluveitie objavio spot za pesmu “Call of the Mountains”

Folk metal bend iz Švajcarske, Eluveitie je objavio spot za pesmu “Call of the Mountains” sa albuma “Origins“. “Origins” je sedmi po redu album i sledbenik je izdanja “Helvetios” iz 2012. godine. Album je dostupan za preslušavanje na Soundcloud stranici izdavačke kuće Nuclear Blast. Ovo je drugi singl sa predstojećeg albuma pošto je prethodno objavljen […]

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Exodus objavio datum izlaska i omot novog albuma

Izvor: MetalSerbia.com, 01.Avg.2014

Thrash metal veterani, bend Exodus, objaviće svoj novi album pod nazivom Blood In, Blood Out, 14.oktobra preko Nuclear Blast-a. Omot za novi album uradio je švedski umetnik Pär Olofsson koji je radio i omot za album Let There Be Blood.

Nastavak na MetalSerbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.