Elsiane u subotu u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 03.Nov.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elsiane u subotu u Elektropioniru

U subotu, 4. novembra u beogradskom klubu Elektropionir nastupiće kanadski tip hop duo Elsiane.

Elsiane je kanadski bend koji čine Elsieanne Caplette i Stephane Sotto. Zajednička ljubav prema žanrovima kao što su džez, rok, elektronika i svetska muzika, doveo je do jedinstvene kreativnosti između Caplette i Sottoa, što kao proizvod daje vrlo zreo zvuk koji se poredi sa bendovima kao što su Massive Attack Portishead. Za sad su izdali >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << tri albuma, od kojih je najskoriji izdat početkom ove godine.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia-a, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, Zaokret i u FELIX Shop, TC Sremska. Cena ulaznica je 700 dinara. Koncert počinje u 21:00.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Criminal Mind i Skinpin u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 04.Nov.2017, 09:22

U nedelju, 5. novembra, u novosadskom klubu Suburbia koncert će održati britanski hardcore street pank bend Criminal Mind i australijski noisy and melodic pank bend Skinpin...Criminal Mind je nastao 2008. godine u Bristolu, inspirisan bendovima The Ruts i Black Flag. Izdali su dva albuma: “Criminal...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.