Elemental ispunio očekivanja

Izvor: Studnel.com, 01.Dec.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elemental ispunio očekivanja

Zagrebački bend Elemental održao  je sinoć fenomenalni koncert u niškom klubu Juridikum. Koncert je održan u okviru turneje U redu je − 15 godina Elementala. Pevačica benda Mirela Priselac Remi je u najavi za koncert u Nišu izjavila da su mir, tišina i dnevno svetlo suprotno od onoga što će se dogoditi u Juridikumu. Obećanje je ispunjeno!

Opširnije...

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Neustrašivi i jači nego ikad Elemental u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Dec.2013

Poslednju novembarsku noć u Nišu je obeležio koncert zagrebačkog hip-hop sastava Elemental. Ove godine bend slavi 15 godina postojanja, u okviru regionalne balkanske turneje, te je jučerašnja dvočasovna svirka bila ujedno i proslava jubilarnog rođendana Elementala. Pred više od 150 ljudi u niškom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.