Elemental ima novi spot!

Izvor: SvetGitara.com, 11.Nov.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elemental ima novi spot!

Hrvatski sastav Elemental objavio je spot za pesmu “Opet je kiša”.

Ovom zanimljivom pesmom Elemental uspeva da nas uvuče u stanje svesti i raspoloženje kišnih i sivih dana, dok istovremeno provlači ljubavnu temu, i bitnost zagrljaja baš u tim trenucima. „Opet je kiša“ je četvrti singl s dvostrukog albuma „Tijelo pamti“ koji je izašao u proleće 2016. godine.

Reditelj spota je Nevio Smajić, čiji je najveći izazov bio da pogodi trenutak kada će u Zagrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << padati kiša.

„Kako je proteklo snimanje spota? Vruće i mokro. I kad je bilo kiše, i kad nije bilo kiše, jer eto, baš s nama je odlučila padati samo u kasnim noćnim satima, mi smo svi bili konstantno mokri. Jedan dio spota se snimao po ulicama Zagreba, a drugi dio smo morali snimati na bazenu World Class Fitness centra, jer vode nikad dovoljno (haha). Ovo je pjesma koja bi i zvukom trebala dočarati kišu, jako smo pazili na to, da na primjer, i basevi zvuce kao kiša koju vjetar baca na sve strane. Dolazi savršeno vrijeme kada pjesma ‘Opet je kiša’ čini odličnu glazbenu kulisu, pa uživajte u jeseni uz Elemental i kišu”, izjavio je Shot povodom premijere novog spota.

Spot za pesmu „Opet je kiša“ možete pogledati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.