Električni orgazam u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Dec.2016, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Električni orgazam u Novom Sadu

U okviru proslave tridesetogodišnjice od objavljivanja svog albuma “Distorzija”, Električni orgazam dolazi i u Novi Sad 30. decembra kad će nastupati u Firchie Tink Tank Studiu s početkom u 22 časa.

“Distorzija” je njihov peti studijski album koji je objavljen 1986. godine i karakteriše ga povratak bazičnom rok zvuku. Ovaj album važi za uspešniji album među njihovih devet studijskih albuma. Na njemu se nalazi 11 pesama, i bend planira >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da celo veče posveti svim pesmama sa ovog albuma, što nijednom pre ove turneje nisu uradili. ” Jako se radujemo da ćemo svirati kompletnu “Distorziju” jer je to svakako jedan od mojih omiljenih albuma benda. Zapravo, nikad nismo svirali ceo album i ovo će biti jedinstvena prilika da ljudi čuju te pesme uživo, i to od prve do poslednje, redosledom koji je bio i na originalnom izdanju”, izjavio je frontmen grupe Srđan Gojković Gile je pred početak turneje.

Ulaznice za nastup se mogu nabaviti na prodajnim mestima GIGS TIX po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, dok će cena karte na ulazu biti 1000 dinara.

YouTube:

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

ELEKTRIČNI ORGAZAM SLAVI 30 GODINA: Gile opet svira Debelu devojku

Izvor: Kurir, 21.Dec.2016

...Električni orgazam proslaviće 30 godina od izlaska kultnog albuma „Distorzija“ turnejom po bivšoj Jugoslaviji, koja će kulminirati koncertom 23 decembra u Domu omladine..Prepun hitova kakvi su „Debela devojka“, „Ja sam težak kao konj“, „Ne postojim“, „Kapetan Esid“ „Distorzija“...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.