Elbow najavili novi album i otkrili vodeći singl

Izvor: BalkanRock.com, 13.Dec.2016, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elbow najavili novi album i otkrili vodeći singl

Engleski alternativni rok sastav Elbow predstavio je novi singl “Magnificent (She Says)” koji će se naći na njihovoj predstojećoj ploči.

Budući album “Little Fictions” biće objavljen 3. februara, a biće to sedmo studijsko izdanje u karijeri benda koje nasleđuje ploču “The Take Off and Landing of Everything” iz 2014. godine.

Ovo će biti njihovo prvo izdanje koje objavljuju kao kvartet, budući da je bubnjar Richard Jupp napustio bend ranije ove godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

The Jesus And Mary Chain objavili singl i otkrili detalje novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 13.Dec.2016

Škotski sastav The Jesus And Mary Chain predstavio je novi singl “Amputation” koji će se naći na njihovoj predstojećoj ploči...Pre nekoliko nedelja članovi benda najavili su da će naredne godine objaviti novi album, a sada su otkrili i nekoliko detalja u vezi sa tim. Naime, buduća ploča...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.