Eels predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 11.Apr.2018, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eels predstavili novi video

Američki bend Eels predstavio je novi video za pesmu “Bone Dry” koja se nalazi na njihovom sveže objavljenom albumu “The Deconstruction”.

Režiju novog spota potpisuje Sofia Astrom, a u fokusu je skeleton koji u potrazi za svojim ukradenim srcem.

Nova ploča “The Deconstruction” objavljena je prošle nedelje za EWorks i PIAS Records etikete. U pitanju je njihovo dvanaesto studijsko izdanje koje nasleđuje album “The Cautionary Tales of Mark Oliver Everett” iz 2014. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unknown Mortal Orchestra objavili animirani video

Izvor: BalkanRock.com, 11.Apr.2018

Indie rock bend Unknown Mortal Orchestra objavio je animirani videospot za pesmu “Everyone Acts Crazy Nowadays” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Sex & Food”...Za animacije je bio zadužen Greg Sharp, a u videoklipu se prikazuju likovi u živopisnim bojama oko kojih lelujaju kokteli...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.