E-play objavio novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 19.Apr.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E-play objavio novi spot

Alternativni bend E Play sa predstojećeg albuma “Sloboda” objavio je novi singl “Šamarčina”, kog prati izazovni spot u kome se članice Maja Cvetković i Kristina Jovanović šokantno pojavljuju sa licima prepunim ožiljaka.

“Čitajući novine svaki dan, konstantno smo bili izloženi vestima o nasilju u porodici. Samim tim, došli smo na ideju da predstavimo jednu klasičnu srpsku priču nasilja u porodici i da damo podršku a i poruku da >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se može izaći iz ‘začaranog kruga’ u kome se žene nalaze. Ženski deo benda je bio spreman da to verno predstavi, a tome su svakako doprilnele i dobro urađene maske na našim licima”, kaže basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Album “Sloboda” rađen je u produkciji Voje Aralice, a do kraja aprila na CD-u će da ga objavi promoterska kuća Long Play. Već je najavljen spotovima “Srešćemo se” i “Da budemo samo dobro”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.