Džordž Benson u Beogradu: Bez hleba i GMO hrane

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jul.2013, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Benson u Beogradu: Bez hleba i GMO hrane

Headliner ovogodišnjeg Summertime Jazz festivala koji će nastupiti 7. jula (21) u Sava centru ispostavio je organizatorima zanimljivu rajder listu uoči koncerta.

Ketering će biti specifičan budući da se insistira na organskoj ishrani bez hleba i GMO hrane, sa dosta voća i povrća. Lično za Džoržda Bensona biće obezbeđeno vino vrhunskog kvaliteta, prema zahtevu, iz neke od domaćih prestižnih vinarija, koje će mu biti služeno posle koncerta na, kako je navedeno, večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za dvoje.Novi Bensonov susret sa beogradskom publikom sadržaće selekciju najvećih uspeha iz karijere duge više od pola veka, obeležene sa čak deset „Grammy“ nagrada i 35 solo albuma! Ulaznice se prodaju na blagajnama Sava centra i Eventima po cenama od 2000, 2500, 3000 i 3500 dinara.Vlasnika sopstvene zvezde na Bulevaru slavnih u Holivudu publika širom sveta poznaje po hitovima kao što su „Give Me The Night“, „On Broadway“, „Lady Love Me“, „Turn Your Love Around“, „In Your Eyes“ i brojnim drugim soul, fank i r’n’b numerama.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

George Benson 7. jula u Sava centru!

Izvor: SvetGitara.com, 04.Jul.2013

Slavni američki pevač, gitarista i jedan od najvećih džez, fank i soul muzičara svih vremena Džordž Benson nastupiće 7. jula u Sava Centru kao vodeća zvezda ovogodišnjeg „Summertime Jazz“ festivala.

Nastavak na SvetGitara.com...

Top 5 najvećih hitova Džordža Bensona (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2013

Čuveni muzičar nastupiće 7. jula u "Sava centru" u okviru ovogodišnjeg "Summertime Jazz" festivala

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.