Dženifer Lopez se postidela zbog snimka iz 1990.

Izvor: S media, 24.Apr.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez se postidela zbog snimka iz 1990.

Na gostovanju u emisiji Lopez "Tonight Show" američka pevačica Dženifer Lopez zarumenila se od stida kad su joj prikazali snimak audicije iz 1990. u kom se kao potpuni anonimus pojavljuje uz repera MC Hamera.

"Ovo je tako zločesto", povikala je Lopez koja je na video snimku imala 20 godina i nosila kratki top uz uske pantalone.

Kasnije je objasnila otkud ona na tom snimku.

"Plesala sam u školi na Menhetnu kad su došli sa emisije "Yo! MTV Raps", koja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je tada počela s prikazivanjem, i tražili nekoliko devojaka-plesačica da se pojave iza njih dok govore", kazala je Dženifer, koja nikad nije otišla na turneju sa MC Hamerom, ali je kasnije doživela veliki uspeh kao plesačica, a i kao pevačica i glumica.

Danas je majka dvoje dece i dalje dobro balansira između privatnog života i profesije.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/1UNokEkh3hg?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayer1UNokEkh3hg", "ytplayer1UNokEkh3hg", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Sarajevo-x.ba

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.