Dženan Lončarević snimio najskuplji spot u karijeri

Izvor: S media, 19.Dec.2010, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženan Lončarević snimio najskuplji spot u karijeri

Dženana Lončarevića u komi, srećom videćemo samo u spotu za pesmu "Ne budi me". Rediteljsku palicu za najskuplji spot u karijeri Lončarević je prepustio iskusnom Harisu Dubici.

“Snimanje ovog krajnje neobičnog spota trajalo je četiri dana i to mi je najduže snimanje u karijeri pa se nadam da će se publici svideti”, kaže Dubica, lider produkcijske kuće „DJ DaJo Production“.

Spot koji podeseća na kratki film prati ljubavni život jedne devojke, koja zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << slave i uspeha zaboravlja svog muškrarca koji je sve učinio za nju. Njena ljubav, Dženan, imaće udes i ostaće u komi. Kada ga poseti u njoj sve ruši kada se seti prošlosti... Za žensku ulogu angažovana je dominikanska glumica Karmen de Leon koja je prošla na kastingu organozovanom u ciriškoj modnoj agenciji.

U spotu se pojavljuje i švajcarski glumac Erik Somer, inače poznat po reklama napoznatije švajcarske telekom mreže. Snimanje se održalo na raznim lokacijama u Švajcarskoj, u gradskoj bolnici u Lucernu, u ciriškom klubu "Elite", u muzičkom studiju "Studio B", a za potrebe snimanja iznajmljen je i bazen u Lucernu. Nakon spota za pesmu "Starim sam" ovo je druga saradnja između Dženana i Harisa, koja će, kako kažu autori, već u martu nastaviti, kada Dženan bude izdao novi album.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/Etqf6YWt0A8&feature=player_embedded?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerEtqf6YWt0A8&feature=player_embedded", "ytplayerEtqf6YWt0A8&feature=player_embedded", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.