Džejson Derulo u Beogradu, ulaznice u prodaji!

Izvor: Mondo, 23.Maj.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejson Derulo u Beogradu, ulaznice u prodaji!

Mladi kralj popa nastupiće 28. oktobra u Štark areni.

Autor najvećih aktuelnih hitova pop muzike, Džejson Derulo, nastupiće 28. oktobra u Štark Areni!

Svetska superzvezda, trenutno je najpoznatiji po zaraznoj pesmi "Tip Toe", hitu "Swalla" sa preko milijardu YouTube prikaza, "If I'm Lucky" i pesmi "Colors", koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva.

Sa preko 102 miliona pregleda i ekvivaletne prodaje širom sveta, oba njegova hita "Watcha Say" i "Talk >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dirty" [feat. 2 Chainz] dostigla su četvorostruko platinasti status, dok su "Want To Want Me" i "Ridin' Solo" zaradili trostruko platinasti. “Trumpets", "Wiggle" [feat. Snoop Dogg] i "In My Head" osvajaju dvostruko platinasta priznanja.

Platinasti singlovi uključuju "Marry Me", "The Other Side" i "It Girl", dok su "Get Ugly" i "Dont Wanna Go Home" prošli kao zlatni. Strimovi njegovih numera prelaze 6.3 milijarde, a pregledi na YouTube-u prešli su 4 milijarde. Na radiju, njegova muzika došla je do više od 20 milijardi slušalaca, sa preko 3.5 miliona puštanja!

Ulaznice za koncert autora najvećih aktuelnih hitova pop muzike, Džejsona Derula, su od danas, 23. maja u prodaji i mogu se naći po cenama od 2.990 dinara na blagajnama Štark Arene, Bilet centra, Eventima kao i putem www.starkarena.co.rs.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.