Dž!Dž! i Organizam u subotu u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Maj.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dž!Dž! i Organizam u subotu u Beogradu

U subotu 23. maja u klubu Sioux (Skadarska 40a, BGD) koncert će održati bendovi Dž!Dž! i Organizam.

Pored svirke, DžDž! će održati i promociju njihovog spota za pesmu “Geto“, koji će sigurno izazvati kontraverze kod gledalaca.

Dž!Dž! su tokom karijere odsvirali mnoštvo koncerata po Srbiji, kao i neke po regionu, od kojih se izdvajaju 2012. na Exitu (Fusion Stage), Jelen Live na Kalemegdanu ispred Geri Mura i Happy Mondays, Long Night >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u Domu Omladine… Do sada su na internetu objavili album “A onda stanem i razmislim…“. U pripremi je novi album.

Organizam je autorski bend iz Beograda nastao u zgradi BIGZ-a. Zvuk koji Organizam proizvodi se može opisati kao fuzija gitarske i elektronske muzike uz jak lirski pečat. Nakon utvđivanja sadašnje postave u oktobru 2014. bend aktivno nastupa kako u Beogradu tako i širom Srbije. Izdvajaju se zapaženi nastupi na festivalima u Tuzli 2013. i Jelen demo Festu 2014. Bend trenutno aktivno radi na snimanju svog prvog albuma.

Ulaz će biti na dobrovoljnoj bazi, tj stajaće označena kutija u klubu u koju će posetioci koncerta moći da ostave novca koliko misle da treba, kao i u skladu sa svojim mogućnostima. Vrata kluba se otvaraju od 22h

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.