Dvostruki koncert Nikole Vranjkovića u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Nov.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruki koncert Nikole Vranjkovića u Beogradu

Nikola Vranjković će održati, sada već, tradicionalne prednovogodišnje koncerte u Beogradu 28. i 29. decembra u velikoj dvorani Doma omladine, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Vranjković je objavio samostalno debi “Za ovde ili za poneti“, a nakon raspada Block Outa, mini album “Bremeplov“, kao i singlove “Fototapet“i sa Autogenim treningom “Moraćeš da naučiš da živiš sa tim“. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je i sam najavio oba koncerta trajaće tri i po sata i biće sto posto ista, a njima će biti obuhvaćene numere iz vremena Block Outa, ali i one koje su obeležile njegov samostalni rad, kao i nekoliko novih pesama koje će se naći na novom albumu čiji izlazak moežemo očekivati naredne godine.

Uz Vranjkovića nastupiće i bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Ulaznica košta 700 dinara na blagajni Doma omladine, odnosno preko mreže Eventim do 1. decembra, od tada će koštati 900 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.