Dutch Uncles predstavil naslovnu numeru sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 24.Jan.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dutch Uncles predstavil naslovnu numeru sa novog albuma

Engleski indie pop bend Dutch Uncles objavili su novi video singl “Big Balloon“ koji će se naći na njihovom budućem istoimenom albumu.

Režiju spota potpisuje Nick Middleton koji na jedan dokumentaristički način predstavlja bendov put ka Bakston trkalištu, nedaleko od mesta gde su članovi grupe odrasli.

Ploča “Big Balloon” trebalo bi da bude objavljena 17. februara za Memphis Industries etiketu. U pitanju je peto studijsko izdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ove indie petorke, koje nasleđuje album “O Shudder” iz 2015. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Cloud Nothings objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jan.2017, 07:57

Američki indie rock bend Cloud Nothings objavio je spot za pesmu “Internal World” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu...Režiju videoklipa potpisuje Jonny Look, a pesmu prati apsurdni instrukcioni video, gde se ispostavlja da su članovi benda ljudi-reptili...Novi album “Life Without...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.