Duran Duran objavili pesmu “Paper Gods”

Izvor: BalkanRock.com, 14.Avg.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duran Duran objavili pesmu “Paper Gods”

Nakon “Pressure Off“ saradnje sa Najlom Rodžersom i Džanel Monae, Duran Duran objavili su i naslovnu pesmu “Paper Gods”, produkt saradnje sa Mister Hadsonom.

Pet godina nakon poslednjeg albuma Duran Duran će u septembru objaviti novo izdanje nazvano “Paper Gods“. Kao i prethodnika “All You Need Is Now“, album je producirao Mark Ronson a njemu u tome pomogao je bendov stari saradnik Najl Rodžers, kao i Mister Hadson.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Na albumu svira i bivši gitarista Red Hot Chili Peppersa, Džon Frušante, ali neće postati deo benda niti ići na turneju sa njima. Na disku gostuje još i kanadska pevačica Kieza. 

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.