Dropkick Murphys imaju novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Nov.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dropkick Murphys imaju novu pesmu

Kultni celtic punk sastav, Dropkick Murphys, objavili su novu pesmu pod nazivom “Blood”, kojom najavljuju dugo očekivani novi album “11 Short Stories of Pain & Glory“, čije se objavljivanje očekuje 6. januara 2017. godine.

Ovaj album naslediće “Signed and Sealed in Blood” objavljen 2013. godine. Ove i starije pesme, publika u i Beogradu imaće priliku da čuje 8. februara u Domu Omladine.

Inače, karte za beogradski nastup su gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << rasprodate, a u prodaji su još ostale samo ulaznice koje su prethodno bile predviđene da se prodaju na dan koncerta po ceni od 3000 din.Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima mreže Gigstix i Eventim, na blagajni Doma Omladine, kao i na sajtovima www.gigstix.com i ww w.eventim.rs.



Spisak pesama:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.