Dodirni mi kolena - nova verzija! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Okt.2017, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dodirni mi kolena" - nova verzija! (VIDEO)

Stara pesma u novom ruhu

Važe za jednu od najpoznatijih i najpopularnijih grupa na našim prostorima, a iza sebe imaju i više nego bogatu karijeru koja traje skoro 40 godina.

Brojni su hitovi koje potpisuje grupa Zana, a jedan od najpoznatijih je pesma "Dodirni mi kolena" koju je otpevala Zana Nimani.

Jesen 2017. nam ovu pesmu donosi u novom ritmu, a pevaju je Nataša Gajović i Jelena Živanović.

Ovim singlom Žika i Jelena najavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novi album na kojem će će se naći ukupno devet starih pesama, u novim aranžmanima 21. veka, kao i jedna potpuno nova pesma.

Pop venčanje - duo Zana pred oltarom

Pogledajte spot u kojem se pored Jelene, Nataše i Žike pojavljuju prijatelji i rodbina grupe Zana, kao i poznati poput Tamare Paunović, Olivera Mandića, Boška Jakovljevića i po prvi put se ispred kamera, pojavljuje i Marina Tucaković koja je i napisala tekst same pesme.



Izvor: YouTube

Podsetite se originalne verzije:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.