Dočekali smo!

Izvor: Mondo, 03.Nov.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekali smo!

Konačno! Savršen koncert u Beogradu!

Nemamo zamerki ni na zvuk, ni na organizaciju. St Germain postavio je standard kad su u pitanju koncerti u Beogradu.

Muzičar Ludovik važi za one koji su širokog pogleda, on je izvrstan pozavalac jazz-a, bluza, hausa i laundž muzike i konačno je nastupio sa bendom u Beogradu!

Beograđani su ga toplo dočekali radujući se i novom albumu, ali i starim numerama, koje smo dugo čekali da čujemo uživo.

Producent-vizionar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je albumom "Tourist" iz 2000, etablirao ceo jedan pravac, a sada je ponovo dokazao da njegov zvuk ima tu retku sposobnost da prenese, dočara jedan ambijent, štaviše jedan vrlo konkretan osećaj.



Izvor: YouTube

Pulsirajući ritam i suptilne ali moćne flaute, jazz bubanj pojačan ravnim, strogim haus i afričkim (sa novog albuma) ritmom i svakako nežni i svileni vokal su nas, koje volimo njegov rad, ponovo prošetali jednog hladnog ponedeljka kroz pariske bulevare i neke daleke tople predele.

Ukoliko još uvek niste preslušali njegov novi album "Real blues" poslušajte.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.