Disclosure nastavlja sa SF spotovima

Izvor: BalkanRock.com, 25.Sep.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disclosure nastavlja sa SF spotovima

Engleski duo Disclosure objavio je spot za pesmu “Jaded” koja predstavlja treći deo distopijske naučno-fantastične sage.

Disclosure objavljuje spotove za pesme sa albuma “Caracal”, čiji je izlazak najavljen za 25. septembar. Spotovi su režirani od strane Ryana Hopea i prikazuju distopijsku naučno-fantastičnu priču.

“Jaded” prati spotove “Holding On“, koji je sniman u saradnji sa Gregoryom Porterom, i “Omen“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji je sniman u saradnji sa Samom Smithom.

U ovom spotu glavna junakinja Mariela nastavlja priču iz spota “Omen“, a ovde je subjekat hipnoze. Tematika spotova je još uvek vezana za borbu pojedinca u distropijskom svetu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.