Disciplin A Kitschme promoviraju novi album u Rijeci i Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 13.Mar.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplin A Kitschme promoviraju novi album u Rijeci i Zagrebu

Jedan od najpoznatijih rock sastava na ovim prostorima, Disciplin A Kitschme, vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu promocije najnovijeg albuma “Opet”. Bend će u riječkom Pogonu kulture nastupati 29. travnja te u Tvornici dan kasnije, 30. travnja.

Disciplin A Kitschme jedan je od onih bendova čija je glazba preživjela test povijesti, uvijek drugačiji, hrabri, ispred svog vremena, skloni nemogućim fuzijama. Bend koji je zauvijek >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << promijenio zvučnu sliku cijele regije u Zagreb dolazi na krilima promocije novog albuma “Opet”. Najavljen singlovima „Samo disciplina“, „Ovisnik o moći“ kao i “Zaboravili rokenrol!?!” novi studijski uradak “Opet” kroz deset pjesama sadrži dosta session detalja, što je koncept ustanovljen na prošlom albumu gdje se prvo poštuju radijski pop-obrasci, a kasnije se grupa razigra uz ritam i groove kao osnovne ideje. Disciplin A Kitschme, u sastavu Koja – bas gitara i vokal, Manja – prateći vokal, Vul – bubnjevi i Djeke – usna harmonika i dalje obogaćuje svoju glazbu novim utjecajima, pa i ovdje imamo mješavinu funka, noisea, drum’n’bassa, dok kritika hvali novi album opisujući ga kao još jedno kvalitetno poglavlje najmonolitnije rock pojave ovih prostora.

Ulaznice za Pogon kulture

Ulaznice za riječki koncert su u pretprodaji po cijeni od 60 kn. Na dan koncerta cijena će iznositi 80 kn. Službena prodajna mjesta: OKC Palach, Beertija, Dallas Music Shop te prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr

Ulaznice za Tvornicu kulture

Ulaznice za zagrebački koncert su u pretprodaji po cijeni od 60 kn. Na dan koncerta cijena će iznositi 80 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop i www.entrio.hr

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.