„Desiće se lepe stvari“ novi album Bolesne Štenadi

Izvor: SvetGitara.com, 05.Mar.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Desiće se lepe stvari“ novi album Bolesne Štenadi

Beogradski sastav Bolesna Štenad objavio je svoj drugi studijski album pod nazivom „Desiće se lepe stvari“, i dostupan je za besplatno preuzimanje.

„Album je duplo duži od prvog, sadrži duplo manje psovki od prvog, idealan je poklon za 8. mart ili sličnu prigodu. ‘Desiće se lepe stvari’ je poruka puna optimizma i mi se krećemo u tom pravcu. Ovu poruku smo stavili na svoj logo te će zauvek ostati na njemu da nas podseća da će se lepe stvari zaista desiti! Bolesna Štenad >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << se linjaju, menjaju dlaku i ćud, nije to više samo pank, naše sranje postaje tvrdo! S tim što smo ovaj zadnji deo o sranju stavili samo da bi novinarima na radiju bilo neprijatnije dok čitaju saopštenje.“ kaže frontmen benda Aleksandar Marković – Lama.

Bend uskoro kreće na turneju gde će koncertno promovisati novi album širom regije. Više informacija uskoro na zvaničnom sajtu grupe kao i izdavačke kuće i menadžmenta. Svi koji budu želeli fizičko izdanje albuma moći će da ga pronađu na nekom od narednih koncerata.

Album možete preuzeti klikom ovde.

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.