Denis Katanec i Noć u Šumi uživo u Jazz Baru

Izvor: BalkanRock.com, 11.Mar.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denis Katanec i Noć u Šumi uživo u Jazz Baru

Zagrebački kantautor Denis Katanec, nastupiće zajedno sa instrumentalnim psihodeličnim rok sastavom Noć u Šumi u beogradskom Jazz baru Centar, 17. marta.

Denis Katanec je zagrebački kantautor i glavna pokretačka snaga bendova Felon i Denis Katanec Okanagan LTD. Iza sebe ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I“, “Sveska bijednih II >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ” i “Sveska bijednih III“, “Sve moje Laurie” sa bendom DK Okanagan LTD, kao i hvaljeni solo album “Pejotl“. Odsvirao je više od 100 koncerata u celom regionu, od kojih su neki od značajnijih nastup sa svetski poznatim američkim kantautorom Damian Juradom i Damirom Avdićem.

Trenutno radi na novom albumu u postavi koju čine Tena Rak (ex Vlasta Popić/Seine/Felon) i Brane Norac (Nebo Roza), a ujedno učestvuje i u novonastalom projektu „Brodolomci“.

Noć u Šumi čine Miloš Kasalović (Dingospo Dali), Ognjen Ilić (Regulator), Stefan Antonijević i Milan Matejić.

Ulaz za svirku naplaćivaće se 200 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.