Deerhoof objavili novi singl

Izvor: BalkanRock.com, 13.Jun.2016, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deerhoof objavili novi singl

Indie-rock sastav Deerhoof predstavio je novi singl “Acceptance Speech” koji će se naći na njihovom budućem albumu.

Svoj predstojeći album “Magic” Deerhoof bi trebalo da objave 24. juna za Polyvinyl Records, a ploča će sadržati 15 pesama. Snimanje novog albuma obavljeno je za samo sedam dana u pustinji u Novom Meksiku.

Nakon 12. studijskog albuma “La Isla Bonita” objavljenog novembra 2014. godine, bend iz San Franciska objavio je, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << live album “Fever 121614”, a posle toga smo ih čuli u kolaboraciji sa orkestrom Dal Niente, kao i u obradi popularne pesme “What Have You Done For Me Lately” Janet Jackson.

Ovo je peta numera sa buduće ploče koju imamo prilike da čujemo, a bend je prethodno predstavio pesme “Plastic Thrills”, “Debut”, “Criminals Of The Dream” i “That Ain’t No Life To Me.”

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GØGGS predstavili još jednu pesmu sa buduće ploče

Izvor: BalkanRock.com, 13.Jun.2016

Sastav GØGGS, koga predvodi Ty Segall, prezentovali su novi singl “Needle Trade Off”, koji će se naći na njihovom predstojećem albumu...Bend GØGGS čine Chris Shaw, član benda Ex-Cult i Charles Moothart, sa kojim Segall sarađuje u svom drugom projektu Fuzz...Samozvani nadolazeći album trebalo...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.