Decokvaritelji se vraćaju

Izvor: BalkanRock.com, 14.Okt.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Decokvaritelji se vraćaju

Decokvaritelja dugo nije bilo, a svako ko ih je slušao seća se hitova poput “Žene“, “Čovekmen“, “Tralalimunada” i drugih šaljivih pesama zarazih melodija. Kako bi pozdravili svoje obožavatelje na leto 2018. godine prirediće muzičko-scenski performans.

Kako saznajemo od Đorđa Mihajlovića: “Hoćemo exploziju i to ćemo i napraviti: vatromet, prateći plesači, konceptualni performans… Svašta će tu moći da se vidi i čuje.” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Produkciju će pokriti CDC (Continuum Development Centre), režiju CDT (Continuum Dance Theatre).”

“U poslednje vreme, mnogo nas je ljudi pitalo zašto smo prestali da sviramo… Naš odgovor je bio da nas je život razvukao na sve strane i da nismo bili zreli i dosledni karijere muzičara. Posle par godina, u fazi muzičke zrelosti stare nam postave, kao i producentskog naboja moje malenkosti odličili smo da ćemo na leto 2018 godine održati reunion koncert koji će biti #spektakl.”, objašnjava Đorđe.

Do novih detalja o tome šta pripremaju, uživajte uz:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.