Death Cab For Cutie objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 12.Apr.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Death Cab For Cutie objavili novi video

Američki rok bend Death Cab for Cutie otkrio je spot za pesmu “Good Help (Is So Hard To Find)” koja se nalazi na njihovom novom albumu “Kintsugi“.

Reditelj Walter Robot sastavio je animiranu distopiju, gde pećinski ljudi rade kao kancelarijski trutovi i gde, iznenada, jedan poseban pećinski čovek postaje specijalan. Spot predstavlja neku vrstu proširene alegorije o tome šta se dešava kada postane cool da se bude drugačiji.

“Kintsugi” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je osmi studijski album u karijeri ove grupe i objavljen je u martu prošle godine za Atlantic Records. Obožavaoci ovog benda u regionu imali su prilike da uživo čuju svoje miljenike na prošlogodišnjem INmusic festivalu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Good Charlotte objavili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 12.Apr.2016

Američki pank bend Good Charlotte objavio je pesmu “40 Oz. Dream“...Nova pesma se nalazi na šestom studijskom albumu “Youth Authority” čiji je datum izlaska najavljen za 15. jun...“Za nas je ova pesma bila savršena za početak promocije novog albuma. Puna je sarkazma i humora koji volimo,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.