Izvor: BalkanRock.com, 01.Okt.2020, 01:08

Dark Tranquillity najavljuju novi album i turneju

Death metal pioniri, Dark Tranquility, objavili su novi singl “Phantom Days” kojim najavljuju predstojeći album “Moment”. Nova ploča trebalo bi da bude objavljena 20. septembra za Century Media, a u pitanju je njihovo dvanaesto studijsko izdanje koje nasleđuje album “Atoma” iz 2016. godine. Album je snimljen u Nacksving Studios i Rogue Music, produkciju potpisuje Martin […] The post Dark Tranquillity najavljuju novi album i turneju first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Dream Theater najavili novo izdanje i objavili pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Okt.2020

Američki progresive metal velikani Dream Theater najavili su live album pod imenom “Distant Memories“, koji je snimljen u Londonu februara ove godine. Album će biti objavljen 27. novembra, a Dream Theater su pre toga objavili video klip za pesmu “Pale Blue Dot“. “Bez obzira na to da li ste...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.