Danube Blues & Rock festival ove nedelje u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 14.Sep.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danube Blues & Rock festival ove nedelje u Novom Sadu

Od 15. do 17. septembra u novosadskom Firchie Think Tank Studiju biće održana manifestacija pod nazivom The Danube Blues & Rock Festival, gde će pored sjajnih izvođača sa ovih prostora nastupiti i respektabilni muzičari iz inostranstva.

Poznat je i kompletan program ovog trodnevnog muzičkog događaja, pa će u četvrtak 15. septembra nastupiti Doug MacLeod, originalno iz Njujorka, ali u pitanju je putujući umetnik koji piše i peva originalne pesme zasnovane >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na sopstvenom životu i iskustvu. Pre njega, svirku će održati Blues Hammer, predstavnici novosadske bluz scene.

Druge festivalske večeri, 16. septembra na programu je Terry Evans, jedan od najdinamičnijih soul i bluz pevača današnjice, kome će društvo u Novom Sadu praviti Hans Theessink, holandski bluz gitarista. Kao predgrupa nastupiće Point Blank.

Poslednjeg dana festivala zakazane koncerte imaju Chris Thomas King, koji je, između ostalog poznat po filmu O, brate, gde si? (2000.) braće Koen, gde mu je jedan od partnera bio i Džordž Kluni. Pre njega nastupa bend Texas Flood.

Cena kompleta karata u pretprodaji od 12. do 14. septembra iznosiće 1800 dinara, a 15. septembra kada počinje Festival cena kompleta iznosiće 2100 dinara Cena karata za pojedinačne dane iznosi 700 dinara u pretporodaji i 800 dinara na dan koncerta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

The Danube Blues and Rock festival

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2016

Novo izdanje The Danube Blues and Rock festivala počinje u četvrtak u Novom Sadu i trajaće do 17. septembra. U saradnji sa Američkim kutkom, organizatori festivala dovode u Novi Sad proverene domaće autore, ali i svetski priznate bluz majstore poput Daga Maklauda i Teri Evansa...U četvrtak 15....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.