Daikaiju se vraćaju u CK13

Izvor: BalkanRock.com, 01.Jul.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daikaiju se vraćaju u CK13

Nakon što su u oktobru prošle godine priredili nesvakidašnji koncert u CK13 američki surf rock superheroji Daikaiju će pored koncerata u Beogradu i Zagrebu u subotu 4. jula održati nastup i pred novosadskom publikom.

Ova misteriozna četvorka svoju muziku opisuje kao “suupaa-mecha-kingu rock!!!”, što većini posetioca njihovih live koncerata odmah postane omiljni žanr muzike. Njihov prošli nastup u zagrebačkom Vintage Industrial Baru opisan je kao “najluđi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koncert na kojem niste bili”. Daikaiju je bend koji svoju publiku pridobija upravo live nastupima sa kojih niko ne odlazi ravnodušan.

Kao predgrupa nastupiće beogradski dvojac Moussaka čiji zvuk je kombinacija surf rocka i balkanskih pop folk hitova iz 80ih.

Početak koncerta je najavljen za 22h, cena karte je 300 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.