Izvor: Mondo, 08.Nov.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste spremili masku?

Otkrivena tema 44. Maskenbala u KST-u!

Legendarni Maskenbal Kluba studenata tehnike održaće se 44. put u subotu 23. decembra, a poznata je i ovogodišnja tema – Kroz svetlo i tamu, koja je pobedila na konkursu sa više od hiljadu pristiglih predloga.

Kao i svake godine, Maskenbal će se održati na više od deset stejdževa, a izvođači će biti poznati uskoro. Prvi krug online rezervacije karata održaće se u petak od 20h preko sajta kluba, a potrebno je imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samo člansku kartu kluba, koju svaki student može besplatno da izvadi u KST-u, radnim danima od 10-17h, kao i od srede do subote posle 23h.

Posle toga sledi još jedan krug online rezervacija, a nakon toga karte idu u slobodnu prodaju. Prethodnih godina, više od polovine kontingenta karata za maskenbal rasprodato je za samo nekoliko minuta kroz online rezervacije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.