Izvor: Muzika.co, 26.Okt.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJE JAGODE OBJAVILE SPOT “SRCE NE LAŽE”

Divlje Jagode objavile novi spot za pesmu “Srce ne laže” koju je otpevao   publici do sada potpuno nepoznat pevač Vladimir Kmoniček.
Popularni rock sastav Divlje Jagode objavio je novi spot za pesmu “Srce ne laže” koja se nalazi na njihovom poslednjem studijskom albumu “Biodinamička ljubav” objavljenom prošle godine za Croatia Records iz Zagreba. Pesmu “Srce ne laže” peva Vladimir Kmoniček iz Osijeka koga je frontmen Divljih Jagoda Zele Lipovača pozvao da gostuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << na albumu kada je jednom prilikom čuo njegov izuzetan vokal, a zanimljivo je da se Kmoniček  nije nikad profesionalno bavio muzikom, pa je stoga do sada široj publici bio potpuno nepoznat.
Pesma “Srce ne laže” je blues numera, ne toliko karakteristična za Divlje Jagode, ali će svi fanovi ovog benda zasigurno uživati u sviračkoj virtuoznosti svojih ljubimaca koji su se odlično snašli  i u ovom muzičkom pravcu. Zahvaljujući glasovima čitalaca portala Muzika.co Divlje Jagode  su aktuelni Hit Meseca  na našoj TOP LISTI  sa svojim prethodnim singlom “Ti bez riječi znaš”.
SRCE NE LAŽE (tekst i muzika Sead Lipovača)
Nije mi lako, već dugo živim sam
Duge noći , prazan stan
Nije mi lako što me ne čekas
Kada s puta dodjem uvijek umoran
Danima , tražim te
Noćima sanjam te
Srce ne laže
Ne mogu da zaboravim
Belinu tvojih dodira
Nježne poljupce
U moru nemira
Danima , tražim te
Nocima sanjam te
Srce ne laže

Nastavak na Muzika.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.