Crystal Fighters novim spotom prikazuju svoj svet

Izvor: BalkanRock.com, 28.Mar.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crystal Fighters novim spotom prikazuju svoj svet

Britanski elektro sastav Crystal Fighters objavio je novi singl sa svog poslednjeg albuma “Everything Is My Family” objavljenog za izdavačku kuću PIAS. Pesma “In Your Arms” ispraćena je video spotom koji pokazuje sve aspekte sveta u kome žive Crystal Fighters.

Frontmen benda, Sebastian Fringles za pesmu kaže da je „u osnovi ljubavna pesma koja se kosi sa duhovnom mantrom o neverovatnom osećaju konačne predaje istinskom verovanju u božansku >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ljubav“. Kao takva je i napisana u napuštenom joga manastiru u planinama južne Španije.

Njihov poslednji album je dobro prihvaćen i od strane kritike i od strane publike, ali njihova najveća snaga je njihov nastup uživo koji je ispunjen neverovatnom energijom i propraćen sjajnom i šarenom vizuelnom podlogom.

Spot možete pogledati u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.