Crystal Castles predstavili novu pevačicu

Izvor: BalkanRock.com, 03.Dec.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crystal Castles predstavili novu pevačicu

Kanadska grupa Crystal Castles, predstavila je publici Edith Frances kao novu pevačicu, umesto prethodne Alice Glass koja je otpočela solo karijeru.

Od odlaska prethodne pevačice, Crystal Castles su izdali dva singla. Jedan od njih je Decide, pesma oko koje su se vodila brojna nagađanja da li je član benda Ethan Kath, manipulisao svojim glasom toliko da zvuči kao ženski vokal. Ovo je inače, singl na kom se prvi put pojavljuje Edith Frances, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a prošlog vikenda je imala i svoj prvi nastup sa bendom u Johanesburgu.

Grupa je nastala 2004. godine u Torontu, i do sada su izdali 3 albuma: I (2008), II (2010) i III (2012). Trenutno su na turneji po Južnoj Africi.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.