Crystal Castles predstavili još jedan singl sa buduće ploče

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jul.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crystal Castles predstavili još jedan singl sa buduće ploče

Kanadski bend Crystal Castles objavio je novu pesmu “Char” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “Amnesty (I)”.

“Amnesty (I)” je njihovo četvrto studijsko izdanje, a prvo na kome se nalazi nova pevačica Edith Frances umesto prethodne Alice Glass. Datum izlaska novog albuma je 19. avgust, a biće objavljeno za Last Gang Records.

Bend očekuju festivalski nastupi tokom leta, a nama najbliži biće 16. avgusta u Budimpešti, na Sziget festivalu.

U nastavku možete pogledati kako izgleda omot nove ploče, kao i kompetan popis pesama.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Preoccupations predstavili još jedan singl sa buduće ploče

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jul.2016, 11:53

Bend Preoccupations, nekada poznat pod imenom Viet Cong, objavio je novi singl “Degraded” koja će se naći na njihovom novom albumu...Kanadskom bendu ovo će biti drugi album, a trebalo bi da bude objavljen 16. septembra za Jagjaguwar. Ploča će, takođe, nositi naziv “Preoccupations“, a zanimljivo...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.